Sobere Bloementoef maken

Momenteel ook een echte prachtige toevoeging aan uw interieur is de bloementoef. Bij ons kan je deze vanaf nu gezellig komen maken samen met je moeder, zus, vriendin, collega of wie dan ook. Onder het genot van een bakje koffie/verse thee en met wat lekkers draaien we deze sobere toef in 1,5 uur in elkaar.  

Deze gezellige workshop is vanaf 4 personen te boeken en kost € 24,95 p.p.
Liever een high tea nuttigen bij deze workshop vraag ons naar de mogelijkheden.

Tijdens de workshop zijn de materialen allemaal inclusief. In bepaalde seizoenen of voor feestdagen kunnen wij het een bepaald tintje geven. Zoals bijvoorbeeld met Pasen landelijke paaseieren toevoegen aan de toef of bijvoorbeeld met kerst prachtige kerstartikelen. Deze accessoires zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Deze worskhop boeken kan via info@theapplegarden.nl of 06-22562497. 
Sobere-bloementoefInschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Applegarden is de webwinkel voor landelijk & stoere woondecoraties en cadeau artikelen. Ons motto is: "De leukste woonaccesoires bestel je online". Naast onze eigen unieke assortiment verkopen we artikelen van vele bekende interieurmerken zoals PUUR Wonen en Puur Zeep. Een geweldige combinatie in het stoer & sobere wonen van tegenwoordig. Onze webwinkel kent geen openingstijden en u komt dus nooit voor een gesloten deur te staan! U kun op uw gemak, onder het genot van een kopje koffie of thee, winkelen wanneer het u uitkomt zonder dat u er de deur voor uit hoeft. 


 

Workshops

Zoekt u een echte gezellige creatieve workshop voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, zussendag of bedrijfsuitje? Sinds een aantal jaar geven wij sfeervolle, verschillende landelijke workshops. Niet creatief? Geen probleem wij laten u altijd met een prachtig resultaat naar huis gaan. Onze workshops zijn voor iedereen leuk en leerzaam. Lekker genieten onder het genot van een kopje koffie/verse thee en wat lekkers! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

The Applegarden
Luttik Cie 15
1969MT Heemskerk
06-22562497
info@theapplegarden.nl

(atelier op afspraak geopend)

Alle bedragen zijn  inclusief  btw    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.