Oude kaasplank met eigen tekst

Volg de gezellige, creatieve workshop 'oude kaasplank met tekst' bij Applegarden samen met jouw familie, vriendinnen en/of collega's. Wij werken met echte oude originele kaasplanken. Applegarden kaasplanken zijn allemaal uniek en hebben een afmeting van ongeveer (l) 50 x (b) 30 cm.

Voor slechts € 27,50 kunt u uw eigen oude kaasplank met tekst maken onder het genot van een heerlijke kop koffie of (verse) thee met wat lekkers. Laat het organiseren van een gezellige workshop geheel aan ons over! 

Bedenk je eigen tekst of laat je inspireren op internet. waar tal van mogelijkheden staan.  
Stuur gerust een voorbeeld mee zodat wij het (na) kunnen maken. 
Een superleuke workshop met een blijvende herinnering met jou eigen persoonlijke tekst, leuk voor in de woonkamer, slaapkamer, toilet of elke andere plek.
Reserveer een datum bij
 info@theapplegarden.nl of 06-22562497.

Oude-kaasplank-met-eigen-tekstInschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Applegarden is de webwinkel voor landelijk & stoere woondecoraties en cadeau artikelen. Ons motto is: "De leukste woonaccesoires bestel je online". Naast onze eigen unieke assortiment verkopen we artikelen van vele bekende interieurmerken zoals PUUR Wonen en Puur Zeep. Een geweldige combinatie in het stoer & sobere wonen van tegenwoordig. Onze webwinkel kent geen openingstijden en u komt dus nooit voor een gesloten deur te staan! U kun op uw gemak, onder het genot van een kopje koffie of thee, winkelen wanneer het u uitkomt zonder dat u er de deur voor uit hoeft. 


 

Workshops

Zoekt u een echte gezellige creatieve workshop voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, zussendag of bedrijfsuitje? Sinds een aantal jaar geven wij sfeervolle, verschillende landelijke workshops. Niet creatief? Geen probleem wij laten u altijd met een prachtig resultaat naar huis gaan. Onze workshops zijn voor iedereen leuk en leerzaam. Lekker genieten onder het genot van een kopje koffie/verse thee en wat lekkers! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

The Applegarden
Luttik Cie 15
1969MT Heemskerk
06-22562497
info@theapplegarden.nl

(atelier op afspraak geopend)

Alle bedragen zijn  inclusief  btw    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies