Applegarden vindt een goede service belangrijk en zal altijd met u meedenken om tot een bestelling te komen die volledig aansluit bij uw wensen en eisen.

Omdat het onmogelijk is allerlei soorten teksten op onze website te vermelden maken wij graag voor u een passende offerte met uw gewenste tekst. Vrijwel alles is mogelijk. Heeft u een idee of wens, laat het ons weten. Ook kunt u een tekstbord bij ons bestellen met eigen tekst. De mogelijkheden zijn oneindig!

Bel ons op 06-22562497 of stuur ons een e-mail info@theapplegarden.nl

Omdat de interieurstickers speciaal voor u gemaakt worden is het niet mogelijk deze te retourneren.

Tip: De meeste stickers worden standaard als briefpostzending verstuurd, en zitten er dus vouwen in de stickers. Zet dan even het strijkijzer op een lage stand. Eventuele stoom uitschakelen. Leg de sticker met de ruitjes kant naar boven leg er een theedoek etc. over en strijk hem zachtjes (niet te warm laten worden!).
Bovenstaande tip is altijd op eigen risico. Maar mits goed uitgevoerd een super handige oplossing.


Weergave:
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Applegarden is de webwinkel voor landelijk & stoere woondecoraties en cadeau artikelen. Ons motto is: "De leukste woonaccesoires bestel je online". Naast onze eigen unieke assortiment verkopen we artikelen van vele bekende interieurmerken zoals PUUR Wonen en Puur Zeep. Een geweldige combinatie in het stoer & sobere wonen van tegenwoordig. Onze webwinkel kent geen openingstijden en u komt dus nooit voor een gesloten deur te staan! U kun op uw gemak, onder het genot van een kopje koffie of thee, winkelen wanneer het u uitkomt zonder dat u er de deur voor uit hoeft. 


 

Workshops

Zoekt u een echte gezellige creatieve workshop voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, zussendag of bedrijfsuitje? Sinds een aantal jaar geven wij sfeervolle, verschillende landelijke workshops. Niet creatief? Geen probleem wij laten u altijd met een prachtig resultaat naar huis gaan. Onze workshops zijn voor iedereen leuk en leerzaam. Lekker genieten onder het genot van een kopje koffie/verse thee en wat lekkers! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

The Applegarden
Luttik Cie 15
1969MT Heemskerk
06-22562497
info@theapplegarden.nl

(atelier op afspraak geopend)

Alle bedragen zijn  inclusief  btw    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies